Profesionální set na přípravu čokoládových bonbonů a pralinek. Aby si čokoláda zachovala všechny své vlastnosti a byla po ztuhnutí lesklá, je třeba ji rozehřát na přesnou teplotu. S tím vám pomůže stěrka se zabudovaným digitálním teploměrem, který měří od -40°C až do +300°C. Se silikonovou stěrkou nepřijde ani kapka čokolády nazbyt a vy ji beze zbytku přelijete do dávkovače. S ním naplníte rovnoměrně každou formu na čokoládu, bez nepořádku. Součásti sady je i stojan na dávkovač. Silikonovou misku využijete při rozpouštění čokolády ve vodní lázni i v mikrovlnce. Výhodou misky je, že nenatahuje pachy, dá se mýt v myčce, a navíc je velmi odolná vůči popraskání i vysokým teplotám (až do 230°C).
EAN | 8051085023981 |
Kód produktu | 25.905.99.0063 |
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.