Loading...

Vykošťovací nože

Filtrovat

Porcovací nůž - Tramontina

15 cm dlouhý nůž na vykošťování a porcování grilovaného masa.
267 Kč
Skladem poslední 3 kusy

Kuchyňský nůž vykosťovací MASTER 15,5 cm

Kuchyňský vykosťovací nůž z kolekce Master pro profesionální využití .
399 Kč
Na objednávku 4-8 dní

Nůž vykosťovací SHUN 20cm - KAI

DOPRAVA
ZDARMA
Nůž vykosťovací SHUN 20cm - KAI
Vykosťování může probíhat velice jednoduše a lehce, pakliže k jeho realizaci využijete moderní nůž s
3 287 Kč
Není skladem

Nůž na vykošťování masa má speciální tvar, který usnadňuje práci. Vykošťování masa vyžaduje určitou zručnost, ale ani ta vám často nestačí, pokud nemáte opravdu kvalitní nůž.

 

Nůž na vykošťování musí být vždy ostrý

Vykosťovací nože mají špičatý tvar a většinou jsou o kratší než nože ostatní. Vždy by měly být ostré, a proto jsou v naší nabídce jen takové nože, které mají skutečně kvalitní ostří a správný tvar.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.