Loading...

Silikonová forma na čokoládu prasátka - Silikomart

Silikonová forma na přípravu 15 bonbonků ve tvaru prasátek s různými výrazy. ... Další popis
Naše cena s DPH
194 Kč
Skladem více než 5 Ks
Ks

Podrobný popis produktu

Veselá forma na přípravu bonbonků ve tvaru roztomilých prasátek. Forma je nepřilnavá a pružná, takže z ní prasátka vždy snadno vyloupnete. Připravíte v ní šestnáct prasátek, které můžete sníst jen tak, nebo použít jako dekoraci na dort. Formu můžete mýt v myčce. Rozměry jednoho prasátka jsou 3,5 x 3,2 x 1,5 cm, objem je 120 ml. 

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Tato opravdu veselá forma se hodí jak na neplněné čokoládky, tak i na výrobu pralinek. Pokud se použije jen na čokoládu, tak na zaplnění celé formy jí budeme potřebovat 150 g. Na výrobu pralinek méně, záleží, jak silně potřeme stěny a kolik bude náplně. Čokoládu je zapotřebí před použitím rozpustit a temperovat. Velmi doporučuji hrnec s dvojitými stěnami, mezi které se vlévá voda. Ale dá se rozpustit v klasické vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Čokoládu nasekáme nebo nalámeme na menší kousky, zhruba 2/3 z celkového množství za častého míchání pozvolna rozpustíme při teplotě zhruba 45°C a odstavíme ze zdroje tepla. Přidáme zbytek čokolády, necháme ji rozpustit a tím čokoládu temperujeme. Zchlazená by měla mít teplotu od 29°C – 31°C, dle druhu. Bílá čokoláda je připravená k použití při 29°C, mléčná a hořká při 30°C-31°C. Kdo nevlastní teploměr, tak vyzkouší nanést na dolní ret. Čokoláda nemá ani hřát, ale ani studit. Pak formu naplníme, několikrát s ní opatrně „bouchneme“ o desku stolu, tím vypudíme vzduchové bublinky. Povrch jedním tahem pevnější stěrkou setřeme a formu dáme do chladnějšího prostředí. Po dokonalém ztuhnutí čokoládky z formy vyloupneme, jde to velice snadno. Na pralinky rozpustíme čokoládu stejným způsobem, menším kulatým štětečkem naneseme čokoládu v tenké vrstvě na stěny otvorů a necháme ji ztuhnout. Ještě jednou zopakujeme a po opětovném ztuhnutí dáme náplň. Po vychlazení zalijeme čokoládou a tím pralinky uzavřeme. Povrch taktéž urovnáme jedním tahem pevnější stěrkou nebo podobným nástrojem. Po dokonalém ztuhnutí vyloupneme. S formou se pracuje velice dobře a dobře se udržuje. Je ji možné mýt v myčce nádobí. Forma se dá použít při teplotách od -60°C do +230°C. S formou jsem opravdu velice spokojená a proto ji doporučuji. M.F.

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

576 Kč
Skladem
998 Kč
Skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

73 Kč
Skladem
62 Kč
Skladem
61 Kč
Skladem
62 Kč
Skladem
62 Kč
Skladem
62 Kč
Skladem

Technické parametry

Formy na čokoládu silikonové
Formy na čokoládu ze silikonu
Forma na pralinky
Otestované produkty foodblogerem
Výrobce Silikomart
EAN 8051085252107
Kód produktu 22.135.77.0065
Materiál silikon
Barva hnědá

Recenze produktu

Napsat recenzi
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5
Skvělá, stejně jako ostatní formy od Silikomartu

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.