Filetovací nože

7 položek celkem

Filetovací nože poznáte podle hladkého okraje a úzké dlouhé čepele. Ta umožní přesné plátkování a krájení rybího či jiného masa. Díky čepeli nakrájíte vše zcela dokonale přesně. Důležité je dostatečně kvalitní ostří.

Filetovací nože na dokonalé plátkování

Filetovací nůž má kvalitní čepel z nerezové oceli. Ta ji zajistí dlouhodobou ostrost. Vybrat si vhodný filetovací nůž není nijak složité. Nabízíme hned několik značek těchto nožů. Nůž z nerezové oceli má dlouhou životnost. S kvalitním nožem je možné maso nakrájet na tenké plátky velice snadno. Nože s pevnou rukojetí se vám budou velmi dobře držet. Námi prodávané nože lze mýt v myčce nádobí. Jsou vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro domácnosti či rybáře, kteří si chtějí ryby rovnou připravit.