Cukrářské teploměry

Cukrářské teploměry jsou nezbytné vybavení při výrobě lízátek, karamel a dalších sladkostí. Vyrobeny jsou z odolného materiálu.

 

Spolehlivé cukrářské teploměry

Cukrářské teploměry odolávají i vysokým teplotám. Jsou naprosto zdraví neškodné, proto můžete naprosto bez obav měřit teplotu uvnitř sladkostí nebo v hrnci plném karamelu. Na výběr máme jak digitální teploměry, tak klasické cukrářské teploměry se stupnicí. Dodáváme také různé stěrky a lžíce, které mají teploměr zabudovaný uvnitř. Praktické řešení, kdy naberete na lžičku nebo zamícháte pochutiny a okamžitě vidíte, zda mají správnou teplotu. Digitální teploměry jsou poháněny AAA baterií. Cukrářský teploměr je naprostou nezbytností při výrobě pralinek a dalších pochoutek, kde je přesná teplota velmi důležitá. Jeho pořizovací cena není nijak vysoká, navíc vás potěší akční ceny. Nabízíme teploměry mnoha značek, například Mastrad.